Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2015 20:25 - ЖЕРТВИ ПРОГОВОРИХА! Зверски педофилски оргии на сбирките на илюминатите! /СНИМКИ +18/ http://bradva.bg/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 2772 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 17.06.2015 20:26


ЖЕРТВИ ПРОГОВОРИХА! Зверски педофилски оргии на сбирките на илюминатите! /СНИМКИ +18/ Jun 17, 2015  
image

 

Всички сме чували за митичните „ловни дружинки“, които си организират световните лидери. Членове на британското кралско семейство, наследниците на клана Ротшилд, президенти като Бил Клинтън, Джордж Буш и други членове на т.нар. „1% от върхушката“, са чести участници в тези обгърнати в мистерия събития, които се провеждат в отдалечени и зорко охранявани тузарски хижи в различни точки на света. За пред хората те просто отиват да половуват, но истината е безкрайно зловеща и потресаваща, предава binews.

 

Две жени, Брайс Тейлър и Кети О‘Брайн разкриват ужасяващата истина за сбирките на световната върхушка. Чудите се от къде биха могли да знаят такива подробности за най-тайната организация в света?

Когато са били малки момичета, те са били сексуални робини на илюминати и са задоволявали педофилските нагони на много от тях на подобни сбирки и ритуали. Зверствата, които са преживели като крехки деца са умопомрачителни!  Уважавани световни лидери са ги подлагали на систематични сексуални издевателства, от които може да ви се изправи косата!

 

Преди няколко месеца хакер, кръстил себе си Svali успява да се докопа до тайни документи, които разкриват всемогъщата структура за контрол на света на Илюминатите, предава binews. Във всяка държава съществува правителство в сянка, което държи реалната власт. Тези правителства се отчитат на 13 членен съвет на илюминатите. Всеки един от тези 13 може да проследи кръвната си линия до древните династии, които контролират планетата от античността. Всеки един от тях оказва влияние върху определени държави. Властта им е безгранична!

Според Брайс Тейлър, която многократно е изнасилвана от могъщите 13 когато е била дете твърди, че лидерът на съветът на илюминатите е известният американски политик Хенри Кисинджър, който въпреки лъскавия си публичен имидж е доста зъл човек и държи най-голямата власт на планетата!

Тейлът твърди, че илюминатите са чистото и неподправено зло. Те контролират световната търговия с деца и детско порно, държат наркотрафика и контролират войните с влиянието си в оръжейния бизнес.

Те имат внедрени фигури на ключови позиции в агенции като ФБР и Интерпол.

Първата ни реакция, когато прочетем подобни ужасяващи разкрития за световни лидери е да не ни се вярва. Техният публичен имидж е толкова внимателно излъскан от перфектната медийна машина за промиване на мозъци, че стадният ни манталитет ни кара да ги смятаме за добри и морални. Истината е, че това са може би най-големите изверги на планетата. 

Според двете жени, те са били нарочени още като деца през 1973 заради външният им вид: 

image

Брайс Тейлър

 

Момиченцата са приличали на руси ангелчета и са привлекли вниманието на агентите на илюминатите, които търсят свежа детска плът в училища, спорни зали, детски хорове.

Първоначално децата са били облъчвани в продължение на дни дистанционно с психотронно оръжие от каравана близо до училищата им. Това е било част от програмата на ЦРУ известна като MK-Ultra, която превръща хората в безмозъчни зомбита, които изглеждат адекватни от страни, но изпълняват всяко едно нареждане на този, които ги контролира. Използва се най-често за създаване на секс роби и безскрупулни убийци камикадзета.

Кети и Браис са облъчени и в последствие те сами са избягали от домовете си и са се качват в микробус, който ги е чакал на близо до домовете им. Осъзнавали са какво се случва, но са нямали никакъв контрол върху действията си! Вече били в лапите на илюминатите. Това, което ги чакало после било потресаващо.

Организацията се свързала с родителите им и срещу стабилни суми, двете деца били обявени за мъртви и погребани. Техните семейства буквално ги продали на извергите за милиони!

Следващите години били същински ад за тях. Брайс била на 6 а Кети на 8. Живеели в охранявана къща някъде в горите на централна Европа и веднъж седмично били водени на „ловна сбирка“. На тези събития те и други малки деца били зверски изнасилвани от цели групи пияни и дрогирани дъртаци. Биели ги, горили ги с цигари и с нажежено желязо.

Разказват за случай, когато виден световен лидер правел секс с малко момиче пред група хора, след което извадил малко джобно ножче и извадил очите на детето! След това продължил да се гаври с крещящото от болка момиченце!

 

Автентични снимки от парти на Илюминатите:

 

image

image

Правели секс с животни, убивали ги и се заливали с кръвта им. Зверствата били неописуеми!

Най-кошмарните ужаси били на сбирките на Съвета от 13. След едно от тези партита Брайс изпада в кома след зверско групово изнасилване и жесток побой. Изпратена е в луксозна болница в Цюрих, където я възстановяват напълно, само и единствено за да може да продължи да изтърпява нисшите зверства на световната върхушка!

Ето изтекъл видеозапис от сексритуал на масоните, които са подструктура на илюминатите:

Момичетата твърдят, че не веднъж са ставали свидетели на сатанински ритуали с жертвоприношения на деца! 

image

 

През 1980-та година Кети забременява от неин „клиент“. Нейните господари и позволяват да роди бебето, но причината е потресаваща! Те са включили и невръстното бебе в наситените с кокаин и алкохол оргии. Тя е била принудена да води бебенцето си с нея и да гледа как извергите го изнасилват пред очите й. Бебето й умира след второто „парти“. 

Когато порастват, двете момичета вече не представляват интерес за извергите педофили и те ги продават на трафиканти на хора. Озовават се в бордей в Малайзия, където зверствата не спират, но поне вече не ги облъчват с психотронно оръжие. Съзнанията им се изчистват и те успяват да се измъкнат и да разкажат на света своята шокираща история.

 

Много често публичния имидж на човек не показва неговата същност. Понякога зад най-лъскавата фасада се крият най-големите чудовища, а от това, което се случва в нашия свят можем да си направим само един извод – светът се управлява от ЗЛОТО! /Bradva.bg





Гласувай:
3


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Хайде, хайде-
18.06.2015 11:32
някой се е поувлякъл тук...
цитирай
2. deusson - Тези "купони" са факт!
18.06.2015 12:31
Вярването и нявярването не им действа.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19706408
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031